99 dagar

Det känns lite speciellt att 280 dagar kvar till BF nu har tagit sig ända ner till tvåsiffrigt. 99 dagar kvar! Känns häftigt, lite overkligt, spännande och ännu mera längtansfullt.
 
Countdown

Fin dansavslutning

I går hade vi den årliga dansavslutningen, och som vanligt är det alltid lika kul att se alla duktiga elever. Mina fina tjejer var superduktiga, de var nöjda och jag är supernöjd och stolt. Jag kan inte komma överens med tanken på att släppa de i höst, så vi får se hur det blir med den saken...
 
Själv showade jag och magen loss i ett kort danslärarnummer :) Jättekul o härligt! Jag känner inga direkta begränsningar än så länge, och jag är otroligt inspirerad och taggad till mera dans! Superkul var det även att många vänner var där och kollade!! :)
 
Min fina grupp gav mig en mysig avslutningspresent, lite söta bebiskläder. Så rart! Alla var väldigt fina igår, många händer var och kände på min mage, de pratar väldigt mycket om bebisen, frågar hur det känns osv. De, likaså jag, känner lite seperationsångest tror jag, men trots det har vi haft hur kul som helst! Jag hoppas få träffa många av de i sommar när jag tänker hålla ett par sommarkurser :)
 
 Jag o min bebismage :)
 
 Fina blommor jag fick :)
 
 O söta kläder till mitt lilla ♥

Sweet Sunday

Sovit 10 välbehövliga timmar! En helt ledig dag utan några planer känns underbart just nu! Har inte haft en sån på länge.