Utflykt

Idag åker vi till Kolmården och spanar på en massa spännande djur. Om energin tillåter så blir det ett inlägg om det ikväll.

Ha en fin långfredag!

Bilåkning

Mitt lilla hjärta är inget stort fan av att åka bil... än så länge. Jag hoppas verkligen att det vänder snart. Det är både jobbigt och ledsamt (skär ju lite i hjärtat) när hon är ledsen medan man kör. Så fort vi stannar och bilen stängs av och hon förstår att vi är framme, får jag oftast ett leende från henne och skriket är som bortblåst. Varför? Det har varit såhär, fast värre, sen start.. och nog trodde jag att det skulle vara roligare när hon kommit upp i snart 8 månaders ålder.
 
I och med att hon hade kolik trodde jag först det oftast berodde på det, då gallskrek hon i flera mil - inget hjälpte. Sen försvann koliken, men missnöjdheten i bilen fortsatte, dock inte lika intensivt. Nyligen bytte jag bilstol, då jag tänkte att hon kanske känner sig trängd i den lilla "baljan" till babyskydd, och visst har det blivit mycket bättre, men ungefär varannan gång är det gnäll och tårar. Superjobbigt att köra bil då faktiskt, känner mig dum. Så hjärtskärande. Tips på vad man kan göra/underhålla med? Har fuderat på att strunta i bilen helt, men jag vill ju att vi ska kunna ta oss iväg.
 
 

Tjoho

Då var det liv i datorn igen! Efter flytt kombinerat med magsjuka (för min del) börjar jag komma på banan igen. Har känt mig liiite mör.

Nu känns det skönt att vara i nya placet, att allt är klart med gamla, blivit frisk och våren sakta med säkert drar in över oss. Solen får gärna återkomma varje dag nu.. helst jämt. Den är SÅ behövlig.

Lite fix och don nu innan det är tiptop!