Göra om

Just nu vill jag göra om överallt här hemma! Lättare sagt än gjort, men steg ett är att sälja det som ska bytas ut, för att sen inhandla det nya. 

Ett exempel på vad jag vill byta ut är detta fina klädskåp, mot en mer praktisk byrå/förvaring. Jag gillar fler av Nordlis byråar hos Ikea, detta är en av favoriterna.


Crescent Compact 360 XT Air

Stella har fått hem en ny vagn idag. Jag har inte provkört den ute ännu då Stella är sjuk, men det känns riktigt bra!
Jag har varit nöjd med våran Brio Go, men det finns några, enligt mig, nackdelar med den. Dessutom köpte jag den begagnad, med småslitage här och där. Längtan efter en ny, fräsch vagn med ett bra upprätt läge för barnet (tycker inte att Stella kommer upp ordentligt i brion), men som har minst lika bra liggläge, lättkörd, förlängd sufflett - vilket är toppen nu när vi går mot alla soliga härliga dagar, känns hur bra som helst. Tycker dessutom om utseendet! Gillar "läderdetaljerna". Skyddet till bågen kommer i nästa vecka, det var försenat av någon anledning. Vagnen är ny och började levereras alldeles nyligen.

"Tittut!"

Stella klättrade upp och i vagnen direkt. Den verkade klart godkänd. Får se vad vi tycker efter första turen ute. 

Hudvård

Vad använder ni för hudvårdsprodukter? Själv har jag använt produkter från Dermalogica i många år och jag är väldigt nöjd! 

Det är otroligt drygt, så vad man kan tycka känns dyrt, blir inte så mycket när man lägger ut det på hur länge det räcker. Dofterna är milda och fräscha, och min hud som är både känslig och tidigare haft problem med acne, älskar dessa produkter. Yum yum för huden!