Från runt till rektangulärt

Sen en liten tid tillbaka befinner jag mig i någon slags inspirationsbubbla vad gäller det mesta. Inspireras gör man väl jämt, men det är inte alltid man suger åt sig liksom. Det är med både mindre och större ting jag känner för förändring, alltifrån små detaljer i hemmet till ett helt nytt boende. 

Jag har haft ett runt köksbord som jag tycker är väldigt fint, men, det tar rätt stor plats i mitt kök och dessutom har jag varit sugen på en ny form, helt enkelt. Så, jag fyndade ett fint köksbord på nätet och slängde genast ut mitt bord, som hämtades inom 12 timmar därefter. Av en vän dessutom. 

Gillar när man kan förändra utan att det ska behöva kosta multum. In- och utprincipen är både ekonomiskt och lätt tillfredställande för själen. För att inte tala om miljövänligt. Att inte bara köpa nytt, nytt - och samtidigt få pengarna att räcka till fler saker. För trots att t ex inredning är grymt kul, likaså kläder, resor och andra happenings, så vill man ju helst ha lite av allt.

Inte de bästa bilderna, men här är det gamla och nya bordet.

Greenish

Har så länge jag kan minnas gillat grönt very mucho! Den här söta tishan (o även de supersöta shortsen) fick Stella av Tove o Molly sist vi sågs, o den är så fin! Gillar för övrigt att det är så grönt i störta allmänhet ute idag.

Wantie

Sprang på den här fina häromdagen! Den vill jag ha! Börjar redan tänka mysiga höstdagar.. Men nog ska väl en sommar dra in innan dess!? 

Svart stallykta från Åhléns