Savasana

Att starta varje söndag med yoga ute på bryggan med bästa Pernilla, skulle inte vara dumt.

I dag fanns möjligheten att göra just det och det var sååå himla skönt. Perfekt luft, lagom sol, morgonlugn och ett härligt yogapass med efterföljande gott att fylla på med. Lyx!

Jag njöt varenda sekund, även om många sekunder också gjorde mig väldigt påmind om att kroppen inte alls har varit lika aktiv i sommar som innan. Svettigt, men skönt.

I den avslutande vilopositionen Savasana, där man helt enkelt bara ligger rakt ner, var så fantastiskt underbar idag. Positionens syfte är fullständig avslappning och återhämtning. Det som var extra skönt just idag var när solens strålar värmde mot ansiktet, jag insåg att jag knappt legat ute och bara slappnat av i solen i sommar. Det påminde mig om hur mycket jag vill åka på solsemester, helst i går - och det påminde mig om hur skönt livet faktiskt är.

Ute på bryggan vid Stora Djulö herrgård
Bild lånad av Pernilla
Lite gott som serverades efteråt

100 cm

Ett hundra vackra centimetrar mäter min blivande lilla treåring. Gav mig på en mätning i morse av ren nyfikenhet. Hon har växt 10 cm sedan förra sommaren, så det är inte bara inbillning att hon dragit iväg och växt ordentligt.
 
I dagarna har det vankats bra rea på bl a Kappahl och Lindex och jag knep några fina fynd som jag tänker blir bra till nästa sommar. Storlek 110 och 110/116! känns och låter i dagsläget så stort, men det kommer förmodligen passa alldeles perfekt.
 
 
 
Ciao!