Ändebols gård

En somrig söndag med känslan av småkyliga höstvindar. Ungefär så, och jag slogs av tanken om att hösten är en himla härlig årstid. Sommaren är en favorit, men hösten är alltid lika välkommen och mysig.

Idag hade vi inga planer alls, en helt öppen söndag. Men förmiddagen hann knappt börja och en spontantripp till Ändebols gård var igång. Jättemysigt ställe med gårdsbutik, café, höns som springer fritt och en rogivande miljö.

Finns så många mysiga ställen/caféer mindre än en halvtimme härifrån, hoppas på att besöka några till i sommar.

Sommar

Gårdagens gråmulna morgon vände och blev en jättefin sommardag med sol och värme. Eftermiddagen bjöd på ett litet spontanbad, vilket Stella älskade. Själv har jag inte fått på mig en bikini än i år.

Nattens sömn har varit sådär bra.. Väntar på antagningsbesked från skolor, kommer besked nu i dagarna. Har ett möte inbokat på onsdag kring ett jobb jag blivit erbjuden till hösten. Allt " vet inte nånting" inför hösten är så frustrerande och har börjat tära på humöret från och till. Men nu är det inte långt kvar, hur det än blir.

Ha en fin måndag!

Godmorgon söndag

Klockan stod på 05.30 när min prinsessa tyckte det var dags att slå upp ögonlocken idag. Sitter i soffan nu och sällskapar till lite barnprogram på tvn. Himlen är gråmulen och vindsnurran på balkongen spinner på från och till. Såg väl ändå ut som det skulle bli en helt okej dag med sol?
 
Senaste dagarna (läs veckor, månader!!) har kantats av funderingar kring studier, jobb, boende, annat jag vill göra och utveckla. Emellanåt blir man tusan helt slut av alla tankar. Men det blir bra, hur det än blir. 
 
Nu ska vi ta tag i dagen! Har en påbörjad rensning här hemma, skor, kläder och diverse annat - den bör avslutas. Kanske man skulle göra denna gråmulna dag till ära.