LOPPI blogbag

Vi har ju haft äran att få prova massa trevliga produkter i Loppis höst-blogbag. Superspännande! Vi tackar Loppi.se för det! Här kommer en liten recension på produkterna:
 
* Old El Paso Stand 'n' Stuff - Riktigt goda tacobröd. Både jag och Stella provade, och jag tror jag gluffsade i mig hela tre stycken. Tur de är mini! ;)
 
* Neutral tvättmedel - Superbra tvättmedel. Parfymfritt är bra att ha till vissa plagg, ytterkläder till exempel. Jag har tvättat alla våra kläder i det här tvättmedlet nu och har varit nöjd med resultatet.
 
* Comforts parfymfria sköljmedel - Jag upplevde det här sköljmedlet otroligt mjukgörande. Supermjuka kläder blev reultatet!
 
* Palmolive kids tvål - En härlig skumtvål som doftar ljuvligt. Både jag och Stella gillar den.
 
* Colgate Smiles Kids - Tandkräm som blev godkänd. Dock har hon en annan favorit som hon helst använder.
 
* Kitet "Barn" från Folksam - Ett superbra kit med olika plåster. Vanliga plåster, brännskadeplåster, skavsårsplåster, tvättlappar. Ett toppenkit helt enkelt, perfekt att slänga med i väskan.
 
* Yoplait Safari yoghurt - Stella valde päron-vanilj/hallon & jordgubbs-kombinationen. De har ätits flitigt till frukost.
 
* Storytel - Jag har laddat ner en och annan e-bok, Stella har lyssnat på en ljudbok, "Pettson och Findus", ett par kvällar.
 
 
 Jätteroligt att få prova allt det här, vi hoppas vi får vara med om det flera gånger!

Ett höst-måste!

Fodrat regnställ kan vara det mest oumbärliga ytterplagget under hösten/milda vintern. Jag upplever det som ett bra plagg både hemma och på förskolan, som tål både regn, slask och en del kyla. Då Stella växt en sisådär 10 cm från vinter till vinter de två senaste åren så är ju storleksuppgradering ett måste. Hittade ett finfint till bra pris på Sportamore som nu är påväg hem. 
 
 
 
 
 
Har ni några bra höst-/vintertips vad gäller ytterplagg? Vad använder ni?

Yoga med barn

För drygt ett år sedan fann jag yogan, vilket jag väldigt snart kände var givande både fysiskt och mentalt. I samband med detta blev jag även intresserad av hur jag skulle kunna använda det här tillsammans med min dotter, vilket i princip föll på plats av sig självt då hon gärna var med och härmade. Vi har haft många mysiga och kul yogastunder tillsammans.
 
Tankarna kring barnyoga växte och jag började kolla upp vad det fanns för möjlighet till utbildning. Dels har jag ju själv barn jag gärna yogar tillsammans med, dels jobbar jag med barn i dansundervisningen samt som förskolevikare. Jag hittade en utbildning hos Barnyoga.com som jag tyckte verkade himla bra. Det är en utbildning som, om man går alla tre steg, leder till att man blir Diplomerad barnyogaledare. Jag har gått de två första stegen och kommer nu i december att avsluta utbildningen med steg 3. Det känns väldigt roligt och jag kan varmt rekommendera utbildningen. 
 
Såhär beskriver jag min barnyoga, som jag under våren haft kurser i. I novermber kommer en ny kursperiod, som håller till på Kulturföreningen DuD.
 
"I barnyogan får barnen röra på sig, vara kreativa och jobba med enkla andningsövningar. Vi tar oss tillsammans igenom en spännande och lustfylld yogasaga som följs av avslappning/parövningar.
 
På ett fantasifullt och lugnt sätt lär vi oss att bli mer medvetna om oss själva, hantera stress och träna fokus och uppmärksamhet som bidrar till ökad självkänsla.
 
Barnyogan är lekfull och har inget med prestation att göra. Barnen är bra precis som de är, vilket vi förösker att förmedla under klasserna."