LIA + Countdown

Jag trivs på min LIA. Att vara på en vårdcentral är kul då det är väldigt brett och varierat. Gemenskapen och sammanhållningen mellan alla olika yrkeskategorier är väldigt bra där jag är, och det är roligt och intressant att få ta del av alla på olika sätt.. Om det så är privat i fika-/lunchrummet eller genom ärenden kring jobbet helt enkelt.
 
 
Bad en sköterska kolla blodtrycket mitt häromdagen, då jag skulle kollat det för en tid sedan. Gäller att ta vara på de "faciliteter" som finns när man har chansen, hehe. Dessvärre var resultatet högre än jag hoppats på, så sköterskorna lovade att kolla det på mig mina kvarvarande veckor också. Blir jättenojjig av att det inte är som det ska/alltid varit förut.
 
 
 
Klickade precis hem ett par nya gummistövlar till Stella. Gillar enkelheten i dessa och med lite extra rabatt just nu hos Stadium fick jag de till ett rätt bra pris med.
Och vi kryssar på i nedräknings-kalendern!! (Lägg märke till den lilla kameran, då är det dags för tagning av passfoto!) Två veckor har gått så fort att jag börjar inse att vi snart är där!!!!! SO READY!
 

Kulturdag för barn

Igår var det Kulturdag för barn på Kulturhuset Ängeln/biblioteket. Vi var på det även förra året, roligt med sådana happenings, och väldigt uppskattat. Temat var kalas och det hängde vimplar och pom-poms lite här och där.
 
När vi kom dit möttes vi utanför av Asfaltskonst, man fick helt enkelt rita på asfalten. Cirkusskolan var också på plats och hade massa roliga saker att prova på, till exempel cykla på en enhjuling och att jonglera. Vi mötte upp Ulrika med familj, de större barnen gillade cirkusskolans prova-på.
 
 
 
När vi kom in ville Stella rita på ett löv som man sedan kunde hänga upp i Önsketrädet, mysig idé. Vi gick bort till Födelsedagspresenten där man fick välja en valfri bok ur en låda. 
 
 
 
Hiphop-sagor för barn var något nytt och roligt. "En sagotant i ny tappning", som de kallade det. "Hiphop med Jompa" var det och han fick verkligen med barnen i hans show. Efter det var det en teaterföreställning "Ska vi va?" En föreställning om vänskap, olikheter och rätten att få vara sig själv, en teater för barn mellan 4-8 år. Stella och Liam tittade på den tillsammans med Ulrika (biljetterna tog slut, så Elian var snäll och offrade sin biljett till en förkrossad Stella). Den hade varit bra!
 
 
 
Man fick pyssla sig en egen kalashatt!
 
 
 

Sunwing Kallithea Beach

Yes, hit ska vi åka i juni! Det ska bli så L O V E L Y ! En veckas sol, bad och lek. Med Sunwingkonceptet och deras fantastiska utbud av aktiviteter och annat skoj så tror jag vi kommer få det toppen. Med all inclusive ska vi bara vara, njuta och lägga all tid på mys!
 
Kollade runt lite på utbudet häromdagen då det börjar uppdateras inför årets säsong och såg till min sotra förtjusning att de erbjuder Familjeyoga, som är en nyhet för i sommar. Så himla passande för oss. Det finns massor av roliga aktiviteter och annat, tror vi kommer ha svårt att bli rastlösa :) 
 
Har hört gott om det här hotellet av både vänner och andra som jag läst om varit där flera gånger om. Verkar underbart! Gissa om någon lääängtar efter att få träffa Lollo & Bernie.
 
Sunwing Kallithea Beach
 
 
(Bilder lånade av Ving)
 
 
Nedräkning pågår...