Kulturdag för barn

Igår var det Kulturdag för barn på Kulturhuset Ängeln/biblioteket. Vi var på det även förra året, roligt med sådana happenings, och väldigt uppskattat. Temat var kalas och det hängde vimplar och pom-poms lite här och där.
 
När vi kom dit möttes vi utanför av Asfaltskonst, man fick helt enkelt rita på asfalten. Cirkusskolan var också på plats och hade massa roliga saker att prova på, till exempel cykla på en enhjuling och att jonglera. Vi mötte upp Ulrika med familj, de större barnen gillade cirkusskolans prova-på.
 
 
 
När vi kom in ville Stella rita på ett löv som man sedan kunde hänga upp i Önsketrädet, mysig idé. Vi gick bort till Födelsedagspresenten där man fick välja en valfri bok ur en låda. 
 
 
 
Hiphop-sagor för barn var något nytt och roligt. "En sagotant i ny tappning", som de kallade det. "Hiphop med Jompa" var det och han fick verkligen med barnen i hans show. Efter det var det en teaterföreställning "Ska vi va?" En föreställning om vänskap, olikheter och rätten att få vara sig själv, en teater för barn mellan 4-8 år. Stella och Liam tittade på den tillsammans med Ulrika (biljetterna tog slut, så Elian var snäll och offrade sin biljett till en förkrossad Stella). Den hade varit bra!
 
 
 
Man fick pyssla sig en egen kalashatt!
 
 
 

Kommentera här: