Premiärbubblor i vårsolen

Igår blåste vi de första såpbubblorna ute för i år. Så vårig och somrig känsla. Gårdagen var för mig en väldigt tröttig dag, kändes som jag aldrig riktigt vaknade. Vi hade en rätt lugn dag hemma, det enda vi tog oss i väg på var en tur till min mormor. Vi köpte med oss lite fikabröd och hon blev så glad att vi kom.
 
Jag somnade samtidigt som Stella igår och sov tio fantastiska timmar i natt. Det behövdes nog, kände mig som sagt allt annat än pigg igår. Idag ska vi nog hinna med att vara ute litegrann i solen, som jag fortfarande väntar på ska skina fram, men även förbereda inför kommande vecka.
 
 
 
 
 
Påväg till gammelmormor...
 
 
 

Sol och massa plugg

Att vakna till sol tidigt den här lördagmorgonen känns ju underbart!!!

Vi har en hel del i skolan nu! Började skriva på det här inlägget igår, men insåg att jag var rätt slut för dagen och slog ihop.

När man för en liten, liten stund kände att nu är det nog lite lugnt ändå.. efter några nyss avslutade kurser har vi nu bara en kurs att koncentrera oss på inför LIAn, sen praktik i fem veckor. Efter LIAn har vi några veckor kvar i skolan innan sommarlovet, och hittills har det sett rätt lugnt ut, inte så mycket åkande till skolan osv. Men, för ett par dagar sen uppdaterades schemat som vände på allt som är i närheten av lugnt de sista veckorna. Vi har typ hundra saker som ska göras efter LIAn! Flera inlämningsuppgifter, grupparbeten, föreläsningar, tenta (or?) och lite till. Så mycket att jag i skrivande stund faktiskt inte riktigt än har koll.

Men det blir bra, förhoppningsvis får vi in en massa matnyttiga kunskaper och att träffa mina fina klasskompisar är ju bara kul. En ska bara ställa om sig på en hel massa plugg in i det sista nu!

Kommer kännas väääldigt värt och välförtjänt med en efterlängtad semesterresa ett par dagar efter sista skoldagen 😍 ☀️ 💦

 
Här är jag ute på min första LIA i dec förra året.
 
 
Min lilla bästis <3

Rosa finheter

För några veckor sedan hade Ellos ett grymt erbjudande, nämligen 40 % rabatt på valfri vara (inkl på märken). Jag var inte sen med att hitta ett par favoriter bland skorna och klickade hem de med en bra rabatt som sagt. Ett par ljusrosa sköna slip-on sneakers.
 
Jag hamnade i något rosa trans och fann även några andra finheter till både mig och Stella. Väldigt bra priser och sammantaget en härligt vårig beställning!
 
 
 
Rosa top Name It hittar ni HÄR
Adidas set hittar ni HÄR
Rosa byxor hittar ni HÄR
Sneakers Zoe Slip-on hittar ni HÄR