LOPPI blogbag

Vi har ju haft äran att få prova massa trevliga produkter i Loppis höst-blogbag. Superspännande! Vi tackar Loppi.se för det! Här kommer en liten recension på produkterna:
 
* Old El Paso Stand 'n' Stuff - Riktigt goda tacobröd. Både jag och Stella provade, och jag tror jag gluffsade i mig hela tre stycken. Tur de är mini! ;)
 
* Neutral tvättmedel - Superbra tvättmedel. Parfymfritt är bra att ha till vissa plagg, ytterkläder till exempel. Jag har tvättat alla våra kläder i det här tvättmedlet nu och har varit nöjd med resultatet.
 
* Comforts parfymfria sköljmedel - Jag upplevde det här sköljmedlet otroligt mjukgörande. Supermjuka kläder blev reultatet!
 
* Palmolive kids tvål - En härlig skumtvål som doftar ljuvligt. Både jag och Stella gillar den.
 
* Colgate Smiles Kids - Tandkräm som blev godkänd. Dock har hon en annan favorit som hon helst använder.
 
* Kitet "Barn" från Folksam - Ett superbra kit med olika plåster. Vanliga plåster, brännskadeplåster, skavsårsplåster, tvättlappar. Ett toppenkit helt enkelt, perfekt att slänga med i väskan.
 
* Yoplait Safari yoghurt - Stella valde päron-vanilj/hallon & jordgubbs-kombinationen. De har ätits flitigt till frukost.
 
* Storytel - Jag har laddat ner en och annan e-bok, Stella har lyssnat på en ljudbok, "Pettson och Findus", ett par kvällar.
 
 
 Jätteroligt att få prova allt det här, vi hoppas vi får vara med om det flera gånger!